söndag 17 juli 2016

Sista passet..

Idag var det dags för det sista fiskepasset för denna norgevistelse, åkte ut mitt på dagen ungefär och var hemma vid tiotiden igen. Alla kände sig hyfsat nöjda och det sura regnet gjorde beslutet att åka in till hamn något lättare, känns dock alltid lite extra tråkigt att åka in för sista gången!
Fisket idag var ungefär som gårdagens, ganska så trögt, man har verkligen fått letat och nöta för att komma över dom lite större bitarna vissa dagar.
Men Hämps och Rune lyckades ändå leta reda på 7fisk över 10kg och en del fisk som låg strax under 10strecket, så helt okej resultat på såpass kort tur.
Rune tryckte upp sitt PB på torsk denna sista runda, så återigen fick han dra på sig badbyxorna och hoppa ner i det svala vattnet. Men en torsk på 16+ var värt det sade han efteråt.
Så det som återstår nu är att packa ihop alla grejer & städa med mera, vi har ju hela morgondagen på oss då vi skall åka med kvällsfärjan. Har väl även tänkt att ta en liten sväng runt ön så att Rune kan få se lite mer än bara fiskecampen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar